Maak onzichtbaar zichtbaar                                                                energiebeheer in elektra & gas & water & warmte & koude
BE SMART                                              grip op energie telt

 

Digitale energiefacturen

Onder leiding van TNO is op initiatief van de Nederlandse brancheorganisaties in september 2015 de E-factuur gelanceerd ( zie www.energie-efactuur.nl ). De standaard E-factuur is ontwikkeld voor en door de branche binnen de energiesector. En is voor energieleveranciers, netwerkbeheerders en meetbedrijven die leveren aan groot- en kleinverbruikers met als doel het realiseren van kostenbesparing.

Op rijksniveau zijn ministeries ( digipoort ) al verplicht om facturen elektronisch te ontvangen en te verwerken. In het kader van Digitale Steden Agenda ( DSA ) wensen steeds meer bedrijven en gemeenten over te gaan op het ontvangen van digitale energiefacturen.
Om deze digitale energiefacturen te kunnen controleren en verwerken is ons professioneel systeem volledig aan de nieuwste norm aangepast en is dus dé oplossing voor totale controle.

SSL beveiligde website

Bij het surfen op het internet bezoekt u allerlei websites. Deze verschillen per stuk van kwaliteit. Gaat u telebankieren, een aankoop doen of u vult persoonlijke gegevens in, dan wilt u zeker weten dat u de juiste website heeft zonder dat iemand kan meelezen.
Een SSL beveiligde website heeft twee eigenschappen. Ten eerste de garantie van de identiteit van de organisatie. Ten tweede  een versleutelde verzending van de informatie tussen uw pc en de website, zodat deze niet te lezen of te bewerken is door anderen. Een SSL certificaat is eigenlijk een 'must' voor elke website waarbij privacygevoelige gegevens worden uitgewisseld.